Kérdésed van? Hívj minket! +36703634219

Érzékelők

Az öntözőrendszer érzékelője folyamatosan figyeli az időjárási viszonyokat, és érzékeli, ha esik az eső. Amint esőt észlel, az érzékelő jelet küld az öntözésvezérlőnek, amely egy előre meghatározott időre felfüggeszti az öntözési ciklust. Ez megakadályozza a túlöntözést, és biztosítja, hogy a növények csak a szükséges mennyiségű vizet kapják.

Az esőérzékelő jellemzően olyan nyitott helyre telepítendő, ahol közvetlenül ki van téve az esőnek (NEM lehet takarásban!). Egy nedvességre érzékeny elemből/elemekből áll, amely kitágul, amikor vízzel érintkezik. Ez a tágulás egy mikrókapcsoló megnyomásával zárja az érzékelő áramkörét, így jelet küldve a vezérlőnek, amely megszakítja az öntözési ciklust.

Összefoglalva, az öntözőrendszer esőérzékelője értékes eszköz a hatékony vízgazdálkodáshoz. Az öntözési ütemterv csapadék alapján történő automatikus beállításával segít a vízzel való takarékosságban és a felesleges költségek csökkentésében. Az öntözőrendszer esőérzékelőjébe való befektetés idővel jelentős megtakarításokat eredményezhet.


10termék 110
10termék 110
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
12 995 Ft - 73 880 Ft
Gyártó