Kérdése van? Hívjon minket! +36703634219

Firestone QuickPrime Plus  - kellősítő 3,79 liter
Firestone QuickPrime Plus - kellősítő 3,79 liter
38 999 Ft
ÚJ

Firestone QuickPrime Plus - kellősítő 3,79 liter

Leírás:

FireStone QuickPrime Plus kellősítő

1. Leírás:

 A Firestone QuickPrime™ Plus a PondGard™ EPDM tisztítására és alapozására készült, mielőtt QuickSeam™ terméket és/vagy Lap Sealant terméket teszünk. Az alapozó aktiválja a gumifólia felületét, az illesztéshez szükséges minőséghez. A QuickPrime Plus-t QuickScrubber™ párnával és nyéllel kell felhordani.

2. Előkészítés:

A QuickPrime Plus-szal ellátott felületeknek, tisztának, simának, száraznak, éles szélektől, olaj, zsír és egyéb szennyeződésektől mentesnek kell lenniük. Előzetes tisztításra lehet szükség a Splice Wash segítségével. A ragasztandó felületet a PondGard™ EPDM membránon kefével vagy tiszta ronggyal kell megtisztítani. Tegye az alapozót szobahőmérsékletű helyiségbe használat előtt, ha huzamosabb ideig 15°C alatti hőmérsékletnek van kitéve. Keverjük össze az alapozót használat előtt és közben, hogy egyenletes keveréket kapjunk, aminek az alján már nincs üledék, és nem látható márványosodás. 3. Alkalmazás:

Vigye fel a QuickPrime Plus-t a PondGard EPDM felületekre a QuickScrubber párnával és nyéllel, hosszú oda-vissza mozdulatokkal, mérsékelt vagy erős nyomással a terület hosszában, amíg felületek nem lesznek sötétszürkék, csíkok és tócsák nélkül. Hagyja az alapozott felületeket teljesen megszáradni (általában kevesebb, mint 10 perc) a QuickSeam termék felvitele előtt. 

38 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 780 Ft
Adatok
Gyártó
FireStone
Cikkszám
TT210610
Tömeg
4 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek