Kérdésed van? Hívj minket! +36703634219

GREENMAN PONDSTONE - 2,5kg
GREENMAN PONDSTONE - 2,5kg
4 790 Ft

GREENMAN PONDSTONE - 2,5kg

Jellemzők:

Természetes tóápoló és algásodást szabályozó termék

A Greenman PondStone élő, jótékony hatású, Greenman mikroorganizmusokat tartalmaz természetes kőzet hordozón, különleges eljárással telepítve. Az üledékes eredetű, természetes, porózus kőzet kiváló élőhelyet biztosít a készítmény mikrobáinak, így kifejezetten a tó iszapját tudják megcélozni és az abban lévő, zavarodást okozó, feldúsult szerves anyagokat lebontani.

 

– Elősegíti és gyorsítja a természetes vizek öntisztuló képességének kialakítását és fenntartását.

– A különböző eredetű, vízbe kerülő szerves anyagokat, szennyeződéseket lebontja, feltárja, ezáltal visszaszorítja az algásodást.

– Helyreállítja és fenntartja a vízi életközösség ökológiai egyensúlyát.

– Növeli a látható vízmélységet.

– Csökkenti az iszap mennyiségét, megakadályozza a rothadást.

– Segíti a vízi növényzet és állatvilág egészségének fenntartását.

 

Leírás: 

A Greenman PondStone a Greenman tótisztító termékcsalád tagja a folyékony Greenman Pond koncentrátum mellett. A Greenman PondStone alkalmazása a leghatékonyabb a Greenman Pond készítménnyel együtt használva.

A Greenman PondStone élő, jótékony hatású, Greenman mikroorganizmusokat tartalmaz természetes kőzet hordozón, különleges eljárással megtelepítve. Az üledékes eredetű, természetes, porózus kőzet kiváló élőhelyet biztosít a készítmény mikróbáinak, így kifejezetten a tó iszapját tudják megcélozni és az abban lévő, zavarosodást okozó, feldúsult szerves anyagokat lebontani.

A Greenman PondStoneban lévő jótékony hatású, élő, Greenman mikroorganizmusok a vízbe kerülő és az iszapban koncentrálódó szerves anyagokat, hulladékokat feldolgozva javítják a víz minőségét és visszaszorítják az algaképződést. Egészséges környezetet hoznak létre és fenntartják a biológiai egyensúlyi állapotot. Különböző típusú természetes, élő víz (tó, halastó, kerti tó, úszótó) tisztántartásához, valamint tószűrőkben és akváriumi szűrőkben is alkalmazható.

 

Adagolás:

Alkalmazása 5 Co fölötti vízhőmérséklet esetén javasolt.

2-4 vödör (5-10 kg) 10.000 liter tóvízhez, a tó állapotától függően.

A termék légmentesen záródó vödörben és azon belül egy erős műanyag hálóban van, az egyszerűbb kezelés, a pontos kihelyezés és újra aktiválhatóság érdekében.

A tó típusa szerint alkalmazható a hálóval együtt, vagy háló nélkül a tóba beleszórva. Hálóval együtt a tó tisztítása során könnyen kivehető, valamint pontosan elhelyezhető, például a víz befolyás útjába. A termék használatra kész, nem kell átmosni a tóba helyezés előtt.

Tárolás:

Lehetőleg sötét, de állandó hőmérsékletű, hűvösebb helyen (8-25 oC-on).

Ne helyezzük tűző napra és a fagytól is óvjuk!

4 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 96 Ft
Adatok
Gyártó
GREENMAN
Cikkszám
GREENMANPSTONE
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek