Kérdésed van? Hívj minket! +36703634219

Home Pond Filter pond - indító baktérium kultúra 100g - 10m3
Home Pond Filter pond - indító baktérium kultúra 100g - 10m3
4 755 Ft 
4 425 Ft

Home Pond Filter pond - indító baktérium kultúra 100g - 10m3

Leírás:

A jól beindított szűrés hozzájárul a tóvíz minőségének a megőrzéséhez. A baktérium keverék támogatja a bio-szűrő helyes és hatékony működését. 

A tószűrő baktériumok vagy indítóbaktériumok a biológiai tótisztítás alfája és omegája. A megfelelően kiépített tó és a jól bevált biológiai szűrés elengedhetetlen ahhoz, hogy a víz tiszta maradjon, és egészséges, stabil környezet alakuljon ki halai számára.

Összetétel: A FILTER POND spórákat, aerob liofilizátumot és fakultatív aerob természetes mikroorganizmusokat tartalmaz.

Hatás: A FILTER POND olyan mikroorganizmusokat tartalmaz, amelyek kolonizálják a szűrőközeget a szűrőben, és olyan bio-filmet hoznak létre, amely tisztítja a vizet a tápanyagoktól és a szennyeződésektől. Nem lehet túladagolni.

Adagolás:

Ajánlott adagolás 100g 10000 liter/10 m³ tóvízhez.

Keverje el a szükséges mennyiséget 5-10 liter tó vízzel. Használjon öntöző kannát (műanyag vödröt), hogy a keveréket egyenletesen oszlassa el a tó vizén és a szűrőanyagokon.

  • a kamrás szűrőkre történő felhordás úgy történik, hogy adott mennyiségű tó vízzel megfelelően kevert baktériumot öntünk  közvetlenül az előszűrő mögötti vagy az első mechanikus rész mögötti szűrőkamrába.
  • nyomás alatti szűrőhöz javasoljuk, hogy a kevert baktériumokat a szívó ág közelében öntse a tóba.
  • azoknál a tavaknál, ahol a szűrést növényi regenerációs zónával ellátott kavicságy képezi (szűrőtó), azt javasoljuk, hogy adott mennyiségű tó vízzel kevert baktériumot terítsen szét a regenerációs zóna területére.

Túladagolása nem okoz gondot. A baktérium adagolása után kapcsoljon ki minden UV-C és ózon berendezést 72 órán keresztül.

A tó vízhőmérséklete legyen 10°C-nál magasabb.

7
4 755 Ft 
4 425 Ft
Kezdete: 2023.09.04   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 7
Megtakarítás 330 Ft
A vásárlás után járó pontok: 89 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Gyártó
Home Pond
Cikkszám
TT230385
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!