Kérdésed van? Hívj minket! +36703634219

Patkány-egér

A patkányok rendkívül óvatos és intelligens állatok, nem véletlen használják őket számos laboratóriumi kísérlet során. Ha méreg csapdát használunk, a patkány meglátja a méregtől elpusztult társát, gyanút fog és nem eszik belőle. Használjunk inkább élvefogó csapdát.

  • Ezt ne nyílt területre, hanem lehetőleg fal mellé helyezzük a patkányok vándorlási útvonalán.
  • A ketrec alját picit beáshatjuk a földbe/homokba, így kevésbé lesz a patkányok számára gyanús.
  • Fogás után füstöljük ki a ketrecet, mert a patkányok megjelölik azt a vizeletükkel a többi társuk számára.
  • Egyszerűen égessünk el egy papírdarabot a ketrec alatt.

Ismerd az ellenséged

Patkányok

A patkányok a sarki régiókon kívül szinte az egész bolygón megtalálhatóak. A városokban ezeknek a rágcsálóknak két faja elterjedt, nevezetesen a fekete patkány és a norvég patkány, amelyet vándorpatkánynak neveznek, és amely különösen elterjedt Európában. A rágcsálók képesek túlélni több méteres zuhanást, és 1 méternél magasabbra ugrani. Az árvizek nem jelentenek problémát számukra, mert a vízen úszva akár 2 napig is túlélnek. Annak ellenére, hogy képesek úszni és merülni, a patkányok rosszul másznak.


36termék
 
36termék

A csapdázás a patkányok elleni védekezés régóta bevált módszere. Kerüli a patkányméreg használatát, és élve fogja el a patkányt, amelyet aztán néhány kilométerrel arrébb szabadon engedhetünk. Ha patkánymérget használsz egy épületen belül, fennáll annak a veszélye, hogy a patkány elérhetetlen helyen pusztul el, és az elhullott rágcsáló szaga nem éppen szalonképes! Az elpusztult patkány/egér borzalmas szagú, ezért a patkányok és egerek beltéri leküzdésére kártevőcsapdákat javasolunk. Használhatsz elektronikus kártevőriasztókat is, amelyek bár kiválóan megszabadítanak az egerektől, néha nehezen tudják kiűzni a patkányokat.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
300 Ft - 31 250 Ft
Gyártó