Kérdésed van? Hívj minket! +36703634219

Happet Lávakő - 3l
Happet Lávakő - 3l
1 990 Ft

Happet Lávakő - 3l

Happet Lávakő - 3l
Happet Lávakő - 3l

Leírás:

Természetes hozzájárulás a biológiai szűréséhez – tavakban, édesvízi akváriumokban, paludariumokban, akvaterráriumokban és terráriumi medencékben lévő víz biológiai szűrésére tervezték.
Gondosan válogatott vulkáni lávából készült kavics, amely nagyon nagy szorpciós kapacitást biztosít, durva szerkezetének és nagy szűrőfelületének köszönhetően ideális feltételeket teremt a káros anyagokat lebontó nitrifikáló baktériumok fejlődéséhez az akváriumban.
A vulkáni lávatelep használata lehetővé teszi a szerves szennyezés hatékony csökkentését, és a tiszta víz megőrzését. Ideális alap a hasznos baktériumflóra növekedéséhez. Ezenkívül megállítja a szuszpenziót a szűrőben, ami a víz zavarosságát okozza.

Megvédi a halakat a káros nitrogén vegyületektől, és lehetővé teszi a vízcsere méretének és gyakoriságának csökkentését.
A biológiai egyensúly fenntartása érdekében javasolt a szűrőközeget  rendszeresen akváriumi, vagy tóvízzel tisztítani, és csak részben újra cserélni.
A szűrőbe kell helyezni, lehetőleg közvetlenül a mechanikus szűrőközeg mögé (szivacs vagy vatta), hogy az oda érkező víz már mentes legyen a látható szennyeződésektől.
A lávakő külső szűrőkhöz, kaszkádokhoz, aknákhoz és szűrőrendszerekhez használható.


Alapvető előnyei:

- Magas hatásfok
- A vízparaméterek stabilizálása
- Kettős szűrőrendszer: mechanikus, biológiai
- Az ammónia (NH3) és a nitrogénionok (NO2) redukciója
- Megköti a fenolokat és a nehézfémeket
- Tökéletesen megtisztítja a vizet
- Csökkenti az algák szaporodását


Helyezze a szűrőbe (a mellékelt 32x52 cm-es hálóval együtt).

1 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Adatok
Gyártó
HAPPET
Cikkszám
HAPD305
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek