Kérdésed van? Hívj minket! +36703634219

Kerti tó légpumpák

A tó egészséges élővilágában elengedhetetlenül fontos szerepet tölt be a folyamatos és egyenletes oxigénellátás télen és nyáron egyaránt. A tavi levegőztető/légpumpa segíti a tószűrő hatékonyságát, mivel az oxigén befúvás hatására a baktériumok és egyéb szennyeződések könnyebben ürülnek ki.

Használata télen különösen ajánlott az oxigénpótlásra, ami nélkülözhetetlen a tólakók számára illetve így a tó befagyása is megakadályozható. Általa biztosított a felszínen végbemenő gázcsere folyamat, amivel a vízben halmozódó ártalmas gázok könnyedén távoznak a vízből, így kis kedvenceink biztonságban telelnek át. Itt többet is megtudhatsz a tavad téli felkészítéséről.


47termék
 
47termék

A kerti tó légszivattyúja elengedhetetlen kiegészítő eszköze, egy kerti tó egészségének és szépségének megőrzéséhez. Ez a készülék segít a tó vizének keringtetésében, biztosítva ezáltal, hogy az oxigén eljusson a halakhoz és más vízi élőlényekhez. Segít továbbá megakadályozni a káros baktériumok és algák felszaporodását. A kerti tó légpumpája a benne lévő légkompresszor segítségével, egy csövön keresztül levegőt nyom a vízbe, buborékokat hozva létre ezzel, amelyek megtörik a vízfelszínt. Ez nemcsak vizuálisan teszi vonzóbbá a tavat, hanem a benne élő növények és állatok számára is biztosítja a szükséges oxigént. Egy kerti tavi légszivattyúval biztosíthatod, hogy a tavad egész évben tiszta és egészséges maradjon.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
200 Ft - 84 775 Ft
Gyártó