Kérdésed van? Hívj minket! +36703634219

Home Pond Attack pond - fonalas alga, falevél ellen 10kg
Home Pond Attack pond - fonalas alga, falevél ellen 10kg
40 640 Ft 
37 790 Ft

Home Pond Attack pond - fonalas alga, falevél ellen 10kg

Leírás:

Az Attack Pond könnyedén eltávolítja a fonalas algákat, a rothadó leveleket és a tó alján előforduló egyéb szerves szennyeződéseket.

Az Attack Pond nagyon gyorsan hatni kezd az alkalmazás  után. Fonalas algákkal, rothadó levelekkel, elhalt vízinövények részeivel és egyéb szennyeződésekkel érintkezve a termék oxigént bocsát ki, amely mechanikusan a felszín fölé emeli azokat. A szennyeződéseket felfogja a skimmer, vagy háló segítségével eltávolítjuk.

A felszabaduló oxigén emellett segíti az üledékek oxidációval történő lebontását, csökkenti a halak oxigénhiányának kockázatát a forró nyári hónapokban, és hozzájárul a tó biológiai egyensúlyának fenntartásához. A hatása a víz hőmérsékletétől függ, melegebb vízben gyorsabb, mint a hidegben.

Összetétel: Az ATTACK POND Nátrium-perkarbonátot tartalmaz 85 g /100 g (EK szám: 239-707-6), UN 3378.

Hatás: Az ATTACK POND az kijuttatás után nagyon gyorsan hat. A készítmény a fonalas algákkal, rothadó levelekkel, egyéb elhalt vízi növényekkel és más szennyeződésekkel érintkezve oxigént szabadít fel, mely a szennyeződést a víz színére emeli fel. A szennyeződéseket az felszínszűrő (skimmer) fogja fel, vagy hálóval is ki lehet szedni. A felszabaduló oxigén támogatja a lerakódások oxidálódással történő bomlását, a nyári hónapokban csökkenti az oxigénhiány kockázatát a halaknál, hozzájárul a tavak biológiai egyensúlyához. A készítmény hatásának a gyorsasága függ a víz hőmérsékletétől, melegebb vízben gyorsabban hat, mint hideg vízben. A készítmény az összetételének megfelelő anyagokra bomlik szét (oxigén, víz és karbonát).

Adagolás:

Az ATTACK POND készítményt nem kell vízzel összekeverni. 50-100 g készítményt számoljon egy m2 területre, és a készítményt közvetlenül a tisztítandó helyre szórja ki (ahol a fonalas algák és az egyéb szennyeződések előfordulnak). Ha a tó vízének a pH értéke 9 felett van, akkor a készítmény alkalmazása előtt a pH értéket csökkenteni kell. Ha a víz túl lágy (a keménység 3° dGH; 55 ppm alatt van), akkor a készítmény alkalmazása előtt a vízbe szórjon például mészkőport. A készítmény rövid időre növeli a víz pH értékét, de az eredeti érték gyorsan helyreáll.

TIPP: Az algák eltávolítása előtt használja a KATA POND és a SUPER POND készítményeinket.

7
40 640 Ft 
37 790 Ft
Kezdete: 2023.05.31   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 7
Megtakarítás 2 850 Ft
A vásárlás után járó pontok: 756 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Gyártó
Home Pond
Cikkszám
TT230392
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!