Kérdésed van? Hívj minket! +36703634219

VELDA Alglets algaírtó 10db tabletta

VELDA Alglets algaírtó 10db tabletta
VELDA Alglets algaírtó 10db tabletta

Jellemzők:

Az algák növekedése sok kerti tóban kellemetlen lehet. Különösen azok az új telepítésű és már meglévő tavak szenvedhetnek tőle, amelyekben felborult a  biológiai egyensúly. A fonalas algák, a békanyál és a zöld lebegő algák (zöld víz) sok bosszúságot okoznak a tó tulajdonosoknak. Ezek az algák nemcsak esztétikai szempontból utálatosak, de ami még rosszabb, gátolják a növények növekedését. Az algák szaporodásának megakadályozására és megelőzésére fejlesztette ki a Velda ezeket a pezsgőtablettákat.

Leírás: 

Nagyon aktív hatóanyagot tartalmaz, amely meggátolja az algák növekedését és gondoskodik arról, hogy a tó algamentes maradjon hosszú ideig. 

Adagolás:

Ajánlott adagolás 1 tabletta/10m³ (10.000 liter) tóvízhez.

A lehető legpontosabban számítsd ki a tavadban lévő vízmennyiséget. A szükséges tabletták számát lefelé kerekítsed. Nyugodtan használhatsz fél vagy negyed tablettát is. 

A szükséges számú tablettát egyenletesen oszd el a fenéken. Javasoljuk, hogy a tablettákat oly módon adjuk a tóvízhez, hogy a halak ne tudják megenni őket és ne közvetlen a növények mellé dobjuk! 

A tablettával való érintkezés után moss kezet!

Mielőtt megkezdenéd a kezelést tanácsos tájékozódni
a víz GH és pH-értékéről. Lágyabb (kevesebb, mint
8 GH) és savas (7-nél kisebb pH-jú) vízben csak fele adagot használj! Különösen a sok hallal telepített tavakban és magas vízhőmérsékleten átmeneti oxigénhiány léphet fel a tabletta beadása után. Ezért plusz levegőztetést vagy nagyobb vízforgatást használjunk ezen idő alatt!
A tabletták hatása körülbelül 2-3 hétig tart. Erős algásodás esetén fél adagos utókezelés javasolt, kb. 4 héttel az első kezelés után.

Átmeneti készlethiány
5 470 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 109 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Gyártó
VELDA
Cikkszám
TT122405
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!